"Because the best parties are always in the kitchen" Mijn online fooddagboek, leuk voor later.
zaterdag 2 mei 2015
Toast met bietjes en feta
Zoete bietjes en zoute feta ik gooi ze vaak samen in de keukenmachine voor een heerlijke dip of gewoon lekker op een stuk toast.
Ik had nu maar één bietje in huis maar je kunt het best een hele pot klaarmaken en de rest van de week gebruiken.
Ingrediënten
1 rauwe rode biet in 4 stukken (je kunt ook een voorgekookte gebruiken)
50 gram schapen feta
1 kleine eetlepel tahin
2 eetlepels extra vergine olijfolie
1 theelepel cayennepeper
sap van een halve citroen
Peper & zout
Baby spinazie
Balsamico azijn
Geroosterd brood naar keuze
Bereidingswijze
Alles in de keukenmachine, mengen en klaar!
Smeer het mengsel op je toast en leg er wat babyspinazie op en bedruppel met wat balsamico azijn.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten