donderdag 25 juni 2015

Vijgen gorgonzola pizza style thing

I <3 Perzisch platbrood 


Ingrediënten:
1 Perzisch platbrood 
1 verse vijg in plakjes 
1 pakje gorgonzola cremoso 
1 eetlepel goede kwaliteit avjar 
Handje rucola 
peper
zout
pittige gemalen paprika poeder


Verwarm de oven voor op 180 graden 

Bereidingswijze:
Smeer het platbrood in met een lepel avjar. Verdeel wat gorgonzola en de vijg erover en plaats zo'n 8 minuten in de oven. 
Kijk regelmatig of het niet te hard gaat alle ovens zijn anders. 

Als de kaas lekker gesmolten is en het brood knapperig is de "pizza" klaar. Verdeel de rucola erover en maal wat verse peper en zout erover. 
Voor extra pit is het lekker om er ook wat pittige gemalen paprika poeder erover heen te strooien. 

Minimale inspanning, maximaal genieten natuurlijk met een glas wijn! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten